Мозаїка - це іграшка чи мистецтво?

29.12.2020р.

Колективний перегляд заняття в старшій групі, яке провела вихователь Філіпчук О.М. з використанням ІКТ (презентація, відеогімнастика, звукові вправи, музичні фрагменти).


Детальніше...

Приємна зустріч

11.12.2020р.

 Директора ЗДО №28, Мізеру Надію Федорівну, Рівненська обласна бібліотека для дітей нагородила грамотою, премією "Кобзарик" та цінними книжковими подарунками!


Детальніше...

STREAM-освіта - інноваційний підхід до формування базових компетенцій дітей дошкільного віку

25.11.2020р.

Особливості впровадження "STREAM-освіти в дошкільному закладі, основні компоненти програми "STREAM-освіта або Стежинки у Всесвіт", презентація стендів-музеїв - таким насиченим було засідання педагогічної ради.

Детальніше...

Юні таланти

20.11.2020р.

 Всесвітній день дитини хочемо показати вам, що кожна дитина - неймовірний талант! А коли батьки і педагоги працюють в міцному тандемі, то унікальність діток розкривається ще глибше.


Детальніше...

Семінар-практикум з елементами відеотренінгу "Стрес-менеджмент: тримаємо душевну рівновагу"

04.11.2020р.

Як попередити негативні емоційні стани в період карантинних обмежень, зберегти психоенергетичний баланс і навчитися регулювати власні емоції та поведінку?


Детальніше...

Творити добро - легко!

08.10.2020р.

Батьки та діти, працівники ЗДО №28 взяли участь в акції "Копійки рятують життя!", яку днями оголосив благодійний фонд "Скарбниця надії". 



Детальніше...

Семінар-практикум "Можливості Stream-освіти в сучасному ЗДО"

07.10.2020р.

 В закладі відбувся проблемний семінар-практикум щодо особливостей впровадження Stream-освіти в сучасному ЗДО.



Детальніше...

Інтерактивна година спілкування "Булінг в ЗДО - види та форми"

23.09.2020р.

Булінг в дошкільному закладі - це міф чи реальність? Які види має дана форма насильства? Що може провокувати поведінку булера? Де беруть витоки комплекс жертви або потреба агресії стосовно інших?

Детальніше...

Ми знову усі разом!

01.09.2020р.

Двері садочка радо відкрилися для усіх наших вихованців! Знову задзвеніло подвір'я дитячим сміхом, засвітилось яскравими посмішками!



Детальніше...

З Днем Незалежності України!

24.08.2020р.

Сьогодні, 24 серпня, українці святкують 29 річницю Незалежності України. Бажаємо усім щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього!

Детальніше...

Міжнародний день захисту дітей

31.05.2020р.

Вітаємо усіх вихованців Закладу дошкільної освіти №28 "Вербиченька" зі святом! З нетерпінням чекаємо зустрічі з вами!


Детальніше...

Всеукраїнське спортивне свято

31.05.2020р.

Наші малята прийняли активну участь у Всеукраїнському спортивному святі серед дошкільників "Веселі старти" з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Пишаємось вами! Міцного здоров'я та великих досягнень у житті!

Детальніше...

Всесвітній день вишиванки

20.05.2020р.

У культурі кожного народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. В Україні таким символом є вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу з зашифрованими оберегами та знаками.


Детальніше...

З Днем матері!

10.05.2020р.

Сьогодні, 10 травня, відзначається міжнародний День матері. У свято виражаються теплі почуття і всі недомовлені слова подяки мамам. 


Детальніше...

Заняття доброти

03.03.2020р.

Сьогодні малята усіх вікових груп стали учасниками ІІ Всеукраїнського заняття доброти "Гуманне  та відповідальне ставлення до тварин".


Детальніше...

Міні-музеї в ЗДО

18.02.2020р.

Сьогодні було проведено конкурс міні-музеїв національно-патріотичного виховання. Комісія оцінювала відповідність експонатів темі, їх історичну цінність та виховну мету.


Детальніше...

Тренувальна евакуація

12.02.2020р.

Сьогодні в нашому закладі пройшов цікавий захід - тренувальна евакуація на випадок пожежі. Оперативно спрацювала служба оповіщення, усі працівники діяли відповідно до вимог.


Детальніше...

Брейн-ринг "Ми українці і цим пишаємось"

05.02.2020р.

Насичено та інформаційно пройшов брейн-ринг "Ми українці і цим пишаємось", який провела з педагогами вихователь-методист закладу Романюк О.О.


Детальніше...

Музей петриківського розпису

30.01.2020р.

Цікавий, автентичний, неповторний – петриківський розпис. Це традиційний український художній стиль. У ньому безліч мальовничих квітів та дивних птахів, що манять своєю красою та барвистими візерунками. 

Детальніше...

Педагогічні читання

29.01.2020р.

Педагогічні читання "Ідеї національного виховання у спадщині Г.Ващенка" провела вихователь Т.Я.Сатієвська.



Детальніше...